Bine ati venit !

Bine ati venit !
Sper sa va placa acest blog ! :)

21 ianuarie 2012

Tipuri de vampiri

Vampiri Sanguinarians, Inheritors,Ageless,Psi , probabil nu credeti in ei sau un existenta lor , poate fi vorba de o boala a sangelui , destul de rara sau in ncubus/Sucubus( caci sunt demoni!! ).Sunt sigura ca ati auzit si chiar intalnit asa ceva,persoanele pe care le "dreneaza" nu-si pot explica o senzatie brusca de indispunere sau oboseala. 


Despre vampirii ageless am scris intr-un post mai vechi asa ca voi incepe cu sangurianii.


Sangurianii 
Sunt o forma de vampiri care pot muri .Ei se nasc vampiri in cazul in care unul din parinti este si el vampir sangurian . Atunci cand se trezesc pot avea in jurul varstei de 16 ani , atunci cand corpul acestora ajunge la pubertate incepe sa se observe partea de vampir . Atunci corpul incepe sa aiva niste schimbari : sunt sensibili la lumina soarelui,  li se provoaca setea de sange , incepe sa ii usture ochii de la soare , dorm foarte mult ziua ,iar noaptea au cea mai mare pofta de viata .
Cu toate astea , singura problema la ei , este ca vampiri sanguriani sunt muritori . Acestia au cele mai multe slabiciuni si nici unul din punctele forte ale "nemuritorilor". Cei mai multi spun ca se nasc dintr-un corp uman si schimbarea se datoreaza ADN-ului .


Inheritors
Dupa cum le spune si numele in aceasta clasa de vampiri, gena vampirica este mostenita de catre copilul de la unul din parinti sau ambii in cazul in care ambii sunt vampiri. Deci, vampiri Inheritors se vor naste cu aceasta conditie, iar o transformare a altui om in vampir de catre un inheritor va avea sase minime de reusita. In ciuda naturii lor, acestia nu sunt vampiri 100%, procentul diferentind de la caz la caz... (de exemplu daca mama e vampir iar tatal nu... atunci copilul va avea 50% gene vampirice samd).
Deobicei, acesti vampiri se „trezesc" in jurul pubertatii, dar nu sunt nici acestia nemuritori. Durata de viata se extinde, iar metabolismul creste considerabil, o rana facuta unui inheritor se va vindeca destul de rapid. Au un avantaj ce nu merita trecut cu vederea... pot sta la soare un timp mai indelungat, dar nu multi prefera asta, simtindu-se mai bine noptea, abordand de bunavoie un program nocturn. Deasemenea, pot consuma si hrana ce ii va mentine in viata insa o nevoie de sange este intodeuna prezenta.



Vampirii Psi (psihologici)
Multi specialisti contesta aparteneta acestei clase „familia" vampirica, deoarece principala lor sursa pentru supravietuire este energia si nu sangele, dar exista destul de multe asemanari intre ei si celelate tipuri mentionate.
Se pare ca vampirii de tip psi sunt nascuti si isi dau seama de „puterile" lor pe la varsta de 15-17 ani, pana atunci ei se pot „hrani" (proces ce se numeste psi-feeding) fara sa fie constienti de acest lucru, iar persoanele pe care le dreneaza nu-si pot explica o senzatie brusca de indispunere sau oboseala. 
Nici acesti vampiri nu sunt scutiti de neplacerea cauzata de lumina soarelui, ei find deranjati de ea, mai ales la nivelul ochilor (asemenea tuturor tipurilor). O alta caracteristica fizica ar fi ca acestia au temperatura corporala cu 1-2 grade mai scazuta decat cea normala. 
Se pare ca ar exista 3 tipuri de vampiri psi: primul al fi cel d vampir elementar, energia de care ar avea nevoie putand fi preluata din natura (ex: un fulger), al doilea tip sunt vampirii sexuali care se hranesc pe baza energiei emanate in timpul actului sexual (NU este vorba de Sccubusi sau Inccubusi deoarece ei sunt demoni), iar al treilea tip sunt cei emotionali, ce se hranesc din emotiile celor din jur. 
S-ar parea ca acesti vampiri au isi pot lungi timpul de viata prin o alimentare corecta. In cazul in care refuza sa se hraneasca vor avea o stare generala proasta, se vor imbolnavii si chiar vor zace la pat. Toti vampirii si chiar unii muritorii pot face psi-feeding-ul, dar numai cei psi il fac pentru a supravietui. Toate clasele de vampiri pot stapanii telekinezia dar necesita o concentrare sporita. Dupa catva timp de antrenament vampirii psi pot controla aceasta abilitate. Psi-feeding-ul poate fi facut numai daca vampirul este aproape de persoana pe care o dreneaza sau daca o atinge, dar niciodata nu va putea crea alti vampiri printr-un schimb de energie.



Am postat acest subiect pt prietena mea Lola .
 Enjoy it Lola!

Un comentariu:

  1. Ceau Diana am citit postul tau si am si eu 2 intebari cu privire la acest lucru, si vreau daca se poate sa discutam in particular email:costel_tuca@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere